Категории
  • Екстра / Първо Качество

  • Второ Качество

 
Поръчка
0 продукта
Поръчка
 

Конфиденциалност

Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личната информация на клиентите си. Достъпът до интернет страницата ни, както и онлайн каталога, са абсолютно свободни и не изискват въвеждане на лична информация.

Поръчката на продукти от нашия онлайн магазин изисква въвеждане на лични данни от страна на Потребителя само в рамките на минимума, необходим за реализиране на поръчката.

LaBamba.bg уверява своите клиенти, че съгласно Закона за защита на личните данни, всички доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други Данни, които го идентифицират в процеса на използване на сайта, се съхраняват, обработват и използват от LaBamba.bg единствено за целите на техническото управление на сайта, за обща комуникация с вас и за предоставяне на специална информация относно стоки и услуги, предлагани в търговската верига на "Ла Бамба Клоутс Трейдинг" ЕООД. Служителите на LaBamba.bg са длъжни да опазват поверителността на Вашите данни и да спазват споразумение за неразкриване на информация. 

Събраните данни се съхраняват в криптиран вид, на компютър, достъп до който имат само упълномощени лица и то в условията на специални вътрешни процедури за сигурност. Всичко това се прави с цел сигурна защита на личната информация на клиентите ни от неоторизиран достъп.

Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, за информация или редакция.

LaBamba.bg гарантира, че предоставените от Потребителя Лични данни, няма да се унищожават, фалшифицират, няма да се продават или разкриват на трети лица, освен с цел реализиране на доставката на поръчка, заявена от Потребителя. LaBamba.bg си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона.