Категории
  • Екстра / Първо Качество

  • Второ Качество

 
Поръчка
0 продукта
Поръчка
 

Как се поръчва?

Пазаруването в електронния магазин е бързо и лесно. Можете да пазарувате с или без регистрация. И в двата случая е особено важно да попълните следните данни коректно:

- валиден e-mail адрес /за потвърждаване на направената поръчка/

- точен адрес за доставка 

 

Регистрация

Ако сте нов клиент и желаете да направите регистрация в системата ни трябва да натиснете бутон "Вход" и да изберете "Регистрация". Попълнете необходимите данни във формата, прочетете и приемете Общите Условия за ползване на услугите на LaBamba.bg и натиснете бутон "Продължи". Вие вече сте регистриран потребител на нашия електронен магазин. 

 

Пазаруване

Продуктите, които желаете да закупите, добавяте в поръчката си с бутона "Поръчай", който се намира на страницата на всеки един артикул, под основната информация за него.

При всеки избор добавяте един брой от съответния продукт. Може да продължите да пазарувате, като списъка с поръчаните продукти и общата текуща стойност на поръчката Ви до момента, ще стои в дясната част на екрана. 

За да разгледате Вашата поръчка до момента, натиснете бутон "Поръчка" от панела горе вдясно на екрана. Тук можете да откажете даден артикул, да продължите пазаруването или да финализирате Вашата поръчка.

За да финализирате поръчката си ако сте регистриран потребител, трябва първо да влезете в профила си като въведете Вашите данни (e-mail  и парола) във формата за вход. Изберете адрес и начин на доставка и натиснете бутон "Продължи". Запознайте се и приемете условията за конфиденциалност и натиснете бутон "Продължи". Прегледайте и потвърдете поръчката.

За да финализирате поръчката си без да имате регистрация, изберете "Покупка без регистрация" и натиснете бутон "Продължи". Попълнете необходимите данни, изберете начин на доставка, приемете условията за конфиденциалност и натиснете бутон "Продължи". Прегледайте и потвърдете поръчката.

След потвърждаване, Вашата поръчка ще бъде обработена от нашите служители и ще получите e-mail от нас на посочения от Вас адрес.